bemutatkozás

Komplex munka- és tűzvédelmi szolgáltatás

Alberszki Anett

Vállalkozásom komplex munka- és tűzvédelmi szolgáltatást nyújt, amely kiterjed a helyszíni bejárásokra, dokumentáció elkészítésére, hatósági ellenőrzéseken való képviseletig a szolgáltatás megállapodása alapján.

Alapdiplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán szereztem népegészségügyi ellenőrként, ahol az ÁNTSZ-nél töltöttem el a szakmai gyakorlataimat.

Felügyelőségen eltöltött 3 év megalapozta a munkavédelmi szakmai tudásomat. A hatósági ellenőrzések több iparágra is kiterjedtek, melynek köszönhetően minden területen ismerem az előírásokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Nemcsak hatósági oldalról ismerem az előírásokat, hanem a munkáltatói oldalról is. Az autóiparban, mint EHS munkatársi munkakörben szereztem tapasztalatot munka,- tűz,- környezetvédelem területén.

A szakmai kompetenciámat az Óbudai Egyetem Bánki Donát karán, mint munkavédelmi szakmérnök fejlesztettem tovább, és tűzvédelmi előadói végzettségre tettem szert a közelmúltban.

+36 30/819-1405

Forduljon hozzám bizalommal, vegye igénybe ingyenes helyszíni bejárásomat, 3 éves munkavédelmi felügyelői tapasztalatomat!

Tűzvédelem

Munkavállaló nem foglalkoztatható, amíg nem vett részt tűzvédelmi oktatáson

tűzvédelmi oktatás célja

Általános követelmények

Minden munkavállaló csak olyan munkakörben foglalkoztatható, amelyre megfelelő oktatás-ban részesült és vizsgát tett.

Előzetes tűzvédelmi oktatás

Tizenkét hónapot meghaladó távollét után ismételten munkába álló, vagy másik munkaterületről áthelyezett munkavállaló e tekintetben új munkavállalónak számít.

Ismétlődő oktatások

Minden munkavállalónak évenként ismétlődő tűzvédelmi oktatáson kell részt vennie.

Tűzvédelmi szabályzat

Tűzvédelmi szabályzat célja

A tűzesetek megelőzése, illetve a tűzesetek szakszerű felszámolása.
A tűzvédelmi szabályzat meghatározza a gazdasági szervezet egészére kiterjedően az alapvető tűzvédelmi szabályokat

Tűzvédelmi szabályzat tartalma

A tűzvédelmi szabályzat tartalmazza a tűzvédelmi szervezet feladatát, felépítését, működési és irányítási rendjét, valamint a finanszírozására vonatkozó szabályokat.

Tűzvédelmi Szabályzat kiadása

A Tűzvédelmi Szabályzat kiadása a szervezet vezetőjének joga és kötelessége. A tűzvédelmi szabályzat elkészítése tűzvédelmi szaktevékenységnek minősül.

Forduljon hozzám bizalommal,

vegye igénybe ingyenes helyszíni bejárásomat, 3 éves munkavédelmi felügyelői tapasztalatomat!